Dumitru și Alexandru, meșterii noștri lemnari

Dumitru din raionul Telenești și Alexandru din raionul Rezina sunt doi tineri isteți în ale lemnăritului. Dumitru priceput este în arta confecționării paturilor și a scrâncioburilor, iar Alexandru îndemânatic este în realizarea de coșuri pentru flori. Cu ajutorul Proiectului „Incluziunea socială și profesională a tinerilor NEET”, implementat de Asociaţia Umanitară Filantropia Creștină, finanțat de European Union in the Republic of Moldova prin intermediul Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova acești tineri au primit echipament și unelte care le sprijină strădania și meșteșugăritul lor.

Nemărginindu-se la aceasta, Dumitru și Alexandru își propun a-și înflori afacerile și a oferi obiecte din lemn de cea mai bună calitate. Prin munca lor, ei aduc frumusețe și folos în casele și grădinele celor ce caută ademenea bunuri de valoare

Le urăm băieților prosperare în călătoria lor antreprenorială cu lemnul! Ne încredem că echipamentul le va aduce ajutor în muncă și le vor permite să-și pună în valoare talentul și priceperea. Bravo, Dumitru și Alexandru, pentru hotărârea și pasiunea voastră în a crea opere de artă din lemn!